Palvelun kuvaus


PALVELUN KUVAUS


Tampuuri Talent ympäristö tarjoaa palvelun tilanneille käyttäjille mahdollisuuden opiskella koulutusmateriaaleja ajasta ja paikasta riippumatta. Oppimisympäristöstä löytyy Tampuurin ohjelmistoihin liittyviä opetusmateriaaleja video, teksti sekä webinaari muodossa.

Visma pidättää oikeuden muokata oppimisympäristön sisältöä tilauskauden aikana.


HINNOITTELU

Palvelun normaalihinta on 7,90€/kk.

Hinta sisältää yhden käyttäjäkohtaisen tunnuksen Tampuuri Talent oppimisympäristöön. Palvelu laskutetaan tilauksen jälkeen yhdellä laskulla/ sopimuskausi. Laskun maksuehto on neljätoista (14) päivää netto laskun päiväyksestäVeloitamme 7 eur laskutuslisän paperilaskusta. Palvelun ostaminen ei vaikuta muihin voimassa oleviin vuosisopimuksiin.TILAUSEHDOT

Tilaus oikeuttaa yhteen henkilökohtaiseen käyttäjätunnukseen Tampuuri Talentissa. 

Tilauksella sitoudutaan oppimisympäristöön 12kk:n ajaksi.


TILAAMINEN

Tuote tilataan Talent tilauslomakkeella. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.TOIMITUSTAPA

Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan tarkemmin toimitustapa ja –aika sekä tuotteen käyttöönottoon liittyviä asioita. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tarkat tiedot toimitustavasta ja –ohjeista löytyvät tilausvahvistuksesta.


IRTISANOMINEN

Palvelun irtisanomisaika on 1 kk ennen tilausjakson päättymistä, palvelu irtisanotaan kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen koulutus@tampuuri.com. Ilman irtisanomista tilaus jatkuu automaattisesti seuraavalle tilausjaksolle.


MUUT EHDOT

Käyttäjillä on oikeus hyödyntää oppimismateriaaleja vain ja ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön. Käyttäjällä ei ole oikeutta myydä tai vuokrata oppimismateriaaleja tai muutoin hyödyntää materiaaleja muussa kuin omassa henkilökohtaisessa käytössä.


INFO

Mikäli sinulla on kysyttävää koulutusympäristöstä, niin otathan yhteyttä tampuuri.koulutus@visma.com